Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.
Ocena 8.37
Bookmark
Sačuvano od strane 43 ljudi

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

Watch full episodes Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation, download Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation english subbed, Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation eng sub, download Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation eng sub, stream Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation at Anime Balkan.
無職転生 ~異世界行ったら本気だす~
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 23 Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

Ubijen dok je pokušavao da spasi neznanca od saobraćajne nesreće, 34-godišnji otaku se preporodio u svetu čarolije kao Rudeus Grejrat, novorođena beba. Sa znanjem, iskustvima i žaljenjima iz svog prethodnog života, Rudeus se zaklinje da će voditi ispunjen život i da neće ponavljati svoje greške. Sad nadaren ogromnom magičnom moći, kao i umom odrasle osobe, njegovi novi roditelji Rudeusa vide kao genija u usponu. Ubrzo je o mačevalaštvu počeo da uči od oca, a o magiji od maga po imenu Roksi Migurdia, a sve u cilju usavršavanja očiglednih talenata. Ali, uprkos svojoj nevinoj spoljašnjosti, Rudeus je i dalje izopačeni otaku, koji koristi svoje bogato znanje da povuče poteze prema ženama koje nikada nije mogao da povuče u svom prethodnom životu.

Komentari

 1. Enobiss says:

  kada ce ep 12?

  1. boringLifee says:

   Sve epizode prve sezone su na sajtu. Druga sezona izlazi u junu/julu.

 2. Danijel says:

  Jada izlazi druga sezona.
  Hvala

  1. Rajcho says:

   Uskoro kreće sa emitovanjem.

 3. Akashi says:

  Kad izlazi nova epizoda da znam i kad ce izlazit,na svakih nedelju dana,dve,tri nedelje?

  1. Zer0Flamer says:

   Na svakih 7 dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !