Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.
Ocena 7.56
Bookmark
Sačuvano od strane 10 ljudi

Mieruko-chan

Watch full episodes Mieruko-chan, download Mieruko-chan english subbed, Mieruko-chan eng sub, download Mieruko-chan eng sub, stream Mieruko-chan at Anime Balkan.
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12 Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Mieruko-chan English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Mieruko-chan Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Mieruko-chan on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Mieruko-chan

Miko je tipična srednjoškolka čiji se život okreće naglavačke kada odjednom počne viđati jeziva i užasna čudovišta. Uprkos tome što je potpuno prestravljena, Miko nastavlja sa svakodnevnim životom, praveći se da ne primećuje strahote koje je okružuju. Mora da izdrži strah kako bi sebe i svoju prijateljicu Hanu sačuvala od opasnosti, čak i ako to znači suočiti se sa apsolutno najgorim. Spajajući i komediju i horor, Mieruko-chan priča priču o devojci koja pokušava da se izbori sa paranormalnim ponašajući se ravnodušno prema njemu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !