Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 23 ljudi

Hagure Yuusha no Aesthetica

Watch full episodes Hagure Yuusha no Aesthetica, download Hagure Yuusha no Aesthetica english subbed, Hagure Yuusha no Aesthetica eng sub, download Hagure Yuusha no Aesthetica eng sub, stream Hagure Yuusha no Aesthetica at Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
はぐれ勇者の鬼畜美学〈エステティカ〉
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 12 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Hagure Yuusha no Aesthetica English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Hagure Yuusha no Aesthetica Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Hagure Yuusha no Aesthetica on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Hagure Yuusha no Aesthetica

Od otkrića „Samonovog sindroma“ pre 30 godina, hiljade mladih ljudi putovalo je u fantastične svetove, malo onih koji su se vratili su uspeli da zadrže posebne sposobnosti koje su stekli u tim paralelnim univerzumima.

Akatsuki Ousava, poznat kao „Nevaljali heroj“, odbacuje svoj miran život u svetu fantazije Alaizard da bi se suočio sa novim izazovima po povratku na Zemlju. Vraća se sa Miu, ćerkom Kralja demona koju je pobedio, i sada je prisiljen da sakrije svoj pravi identitet postavljajući se kao njegova mlađa sestra. Njih dvoje se uskoro pridružuju Babel, specijalnoj školi dizajniranoj za one koji su stekli posebne sposobnosti i magijske moći tokom svog putovanja u svet fantazije.

Babel je naizgled osnovan da bi obučavao mlade međudimenzionalne putnike i „vodio ih pravim putem radi čovečanstva i sebe“, ali njegova istinska svrha pseudo-braći i sestrama ostaje nejasna. Da li će Akatsuki i Miu uspeti da savladaju neprijateljski, moćno studentsko veće i otkriju snage koje se igraju iza kulisa?

Komentari

  1. Ilhan says:

    Kada ce sljedeća epizoda animea

    1. Zer0Flamer says:

      Valjda uskoro

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga