Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 1 ljudi

.hack//Sign

Watch full episodes .hack//Sign, download .hack//Sign english subbed, .hack//Sign eng sub, download .hack//Sign eng sub, stream .hack//Sign at Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
.hack//SIGN
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2002 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 26 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming .hack//Sign English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free .hack//Sign Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, .hack//Sign on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis .hack//Sign

Mladi majstor valova, poznat samo pod pseudonimom Tsukasa, budi se u MMORPG-u zvanom Svijet, s laganom amnezijom. Ne zna što je prethodno radio prije nego što se probudio. U Svijetu, Grimizni vitezovi sumnjaju da je haker, jer je viđen u pratnji dotjeranog lika u obliku mačke. Ne mogavši se odjaviti iz igre, luta uokolo tražeći odgovore, izbjegavajući vitezove i druge igrače koje sretne putem.

Dok Tsukasa istražuje Svijet, naleti na čarobni predmet koji ima oblik “čuvara”, koji mu obećava zaštitu od svake štete. Subaru, vođa Grimiznih vitezova, zajedno s nekoliko drugih igrača koji su se upoznali s Tsukasom, krenuo je istražiti zašto se Tsukasa ne može odjaviti i pokušati doći do dna problema prije nego što mu izmakne kontroli.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga