Nasumično
Ocena 7.60
Bookmark
Sačuvano od strane 15 ljudi

Elfen Lied

Watch full episodes Elfen Lied, download Elfen Lied english subbed, Elfen Lied eng sub, download Elfen Lied eng sub, stream Elfen Lied at Anime Balkan.
エルフェンリート
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13 Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Elfen Lied English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Elfen Lied Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Elfen Lied on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Elfen Lied

Krećući u divljinu, skeptični Riouta Murakami i ambiciozni Kuroneko bili su u potrazi za dokazom postojanja vanzemaljskog života kada se dogodila tragična nesreća, ubirući Kuroneko iz svog života i ostavljajući Riouta u kritično povređenom stanju.

Prošlo je deset godina od katastrofe, a Riouta sada živi normalnim životom u srednjoj školi. Zavetovao se da će dokazati da su vanzemaljci stvarni u čast njegovog pokojnog prijatelja. Učenik transfera po imenu Neko Kuroha neočekivano stiže jednog dana, koji upečatljivo podseća na pokojnog Kuroneka – čak deli jedno slično ime. Najmisterioznije je da ona poseduje natprirodne moći.

Kako se Riouta sve više zanima za Neko, on je uvučen u smrtonosni svet u kojem opasni naučnici love čarobnice veštice koje su pobegle iz njihove tajne istraživačke laboratorije. Neko je jedan od ovih begunaca, ali ima i mnogo drugih koji su u sličnim situacijama, a na Rjuti je da ih zaštiti od njihovih potencijalnih otmičara.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat