Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 5 ljudi

Big Fish & Begonia

Watch full episodes Big Fish & Begonia, download Big Fish & Begonia english subbed, Big Fish & Begonia eng sub, download Big Fish & Begonia eng sub, stream Big Fish & Begonia at Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
Big Fish & Begonia, Da Hai, Big Fish & Chinese Flowering Crabapple, 大鱼海棠
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 1 sat 45 min. Sezone: Vrsta: Epizode: 1 Glumci: Postavio: boringLifee Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Big Fish & Begonia English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Big Fish & Begonia Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Big Fish & Begonia on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Big Fish & Begonia

U jednom starom mističnom svetu borave bića slična duhovima koja nadgledaju pirodni poredak smrtnog carstva. Jedna od njih, mlada devojka po imenu Chun, tek je postala punoletna i ona, percepirajući ljudski svet sama samcata, mora da prođe kroz svoj obred prolaska. Tokom svog boravka u ljudskom svetu, Chun tokom oluje biva uhvaćena u ribarsku mrežu, da bi na kraju bila izbavljena iz iste od strane jednog ljudskog mladića.

Međutim, mladić se tokom tog incidenta utapa, a Chun se s osećajem velike griže savesti vraća nazad u svoje carstvo. Posle toga, Chun se sastaje sa Čuvarem duša i odlučuje da žrtvuje pola svog životnog veka kako bi ponovo oživela mladića. Nesvesna svega, Chun se meša u prirodni poredak sveta što sa sobom nosi fatalne posledice.

Big Fish and Begonia je priča o žrtvovanju i iskupljenju, o tome kako se Chun izlazi na kraj sa ograničenjem svoje moći i kako se suočava sa smrću, ljubavi i sa svojim sopstvenim emocijama. Chun mora da odluči da li će da žrtvuje sve kako bi spasila ljdskog mladića ili će se pak odreći svoje moralne odgovornosti zarad dobrobiti čovečanstva.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga