Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.
Ocena 7.52
Bookmark
Sačuvano od strane 1 ljudi

Bakuten!!

Watch full episodes Bakuten!!, download Bakuten!! english subbed, Bakuten!! eng sub, download Bakuten!! eng sub, stream Bakuten!! at Anime Balkan.
Backflip!!, バクテン!!
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Vrsta: Anime Epizode: 12 Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Bakuten!! English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Bakuten!! Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Bakuten!! on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Bakuten!!

Šoutaro Futaba je oduvek voleo sport, ali u svom bejzbol timu iz srednje škole nikada nije mrdnuo sa klupe. Nakon što primeti grupu gimnastičara koji vežbaju u parku, odlučuje da posmatra turnir u ritmičkoj gimnastici. Iako je pokazao uzbudljiv nastup na takmičenju, klub ritmičke gimnastike srednje škole Šoušukan nije baš uspeo zbog toga što nije imalo pun sastav članova od 6 ljudi. Demonstracija njihove veštine oduševljava Šoutara i on odlučuje da se upiše u Šoušukan srednju školu u nadi da će se pridružiti timu iako nema iskustva nikakvog u sportu.
Klub ga regrutuje zajedno sa Rjuoja Misatom, gimnastičarem koji je bio šampion na juniorskom turniru.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !