Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.
Ocena 8.18
Bookmark
Sačuvano od strane 13 ljudi

Angel Beats!

Watch full episodes Angel Beats!, download Angel Beats! english subbed, Angel Beats! eng sub, download Angel Beats! eng sub, stream Angel Beats! at Anime Balkan.
Angel Beats!(エンジェルビーツ)
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13 Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Angel Beats! English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Angel Beats! Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Angel Beats! on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Angel Beats!

Otonaši se budi samo da bi saznao da je mrtav. Devojčica koja koristi puške po imenu Juri objašnjava da su oni u zagrobnom životu, a Otonaši shvata da je jedino čega se seća o sebi njegovo ime. Juri mu kaže da ona vodi Shinda Sekai Sensen (Afterlife Battlefront) i ratuje protiv devojke po imenu Tenši. Ne mogavši da poveruje Jurinim tvrdnjama da je Tenši zla, Otonaši pokušava da razgovara s njom, ali susret ne ide onako kako je nameravao.

Otonaši odlučuje da se pridruži SSS-u i bori se protiv Tenši, ali on se neobično privlači za nju. Pokušavajući da povrati svoja sećanja i razume Tenši, on postepeno razotkriva misterije zagrobnog života.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat