Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 24 ljudi

Angel Beats!

Watch full episodes Angel Beats!, download Angel Beats! english subbed, Angel Beats! eng sub, download Angel Beats! eng sub, stream Angel Beats! at Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
Angel Beats!(エンジェルビーツ)
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 13 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Angel Beats! English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Angel Beats! Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Angel Beats! on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Angel Beats!

Otonaši se budi samo da bi saznao da je mrtav. Devojčica koja koristi puške po imenu Juri objašnjava da su oni u zagrobnom životu, a Otonaši shvata da je jedino čega se seća o sebi njegovo ime. Juri mu kaže da ona vodi Shinda Sekai Sensen (Afterlife Battlefront) i ratuje protiv devojke po imenu Tenši. Ne mogavši da poveruje Jurinim tvrdnjama da je Tenši zla, Otonaši pokušava da razgovara s njom, ali susret ne ide onako kako je nameravao.

Otonaši odlučuje da se pridruži SSS-u i bori se protiv Tenši, ali on se neobično privlači za nju. Pokušavajući da povrati svoja sećanja i razume Tenši, on postepeno razotkriva misterije zagrobnog života.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga