Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.
Ocena 6.98
Bookmark
Sačuvano od strane 6 ljudi

Aho Girl

Watch full episodes Aho Girl, download Aho Girl english subbed, Aho Girl eng sub, download Aho Girl eng sub, stream Aho Girl at Anime Balkan.
アホガール
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 12 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12 Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Aho Girl English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Aho Girl Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Aho Girl on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Aho Girl

Ioshiko Hanabatake je idiot van svih verovanja. Nekako uspevajući da dosledno postigne nule na svim njenim testovima i pojedena apsurdnom opsesijom bananama, njeni besmisleni postupci doveli su do toga da je čak i njena majka izgubila svaku nadu. Samo jedna osoba je na visini zadatka da kontroliše njeno ludilo: prijatelj iz detinjstva Akuru “A-kun” Akutsu. Iako se žali na smešno ponašanje koje mora da podnese, studiozni, ali zastrašujući A-kun je uvek spreman da zaustavi svaku glupost sa kojom se Ioshiko suoči, bez imalo sumnje u korišćenju fizičke sile. Na nesreću, bez obzira na to koliko puta pokušava da joj ubaci malo smisla, devojka se odbije pravo do svojih uobičajenih smicalica, čak i uvlačeći neke druge ekscentrike u vožnju. Pokušajte što je više moguće da zauzda njene gluposti, svaki trenutak je nepredvidiv sa Ioshiko i njenim dubokim idiotizmom na slobodi.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat