Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.
Ocena 7.39
Bookmark
Sačuvano od strane 22 ljudi

A Whisker Away

Watch full episodes A Whisker Away, download A Whisker Away english subbed, A Whisker Away eng sub, download A Whisker Away eng sub, stream A Whisker Away at Anime Balkan.
A Whisker Away, Nakineko, 泣きたい私は猫をかぶる
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 1 sat 44 min. Vrsta: Film Epizode: 1 Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming A Whisker Away English Subbed on Anime Balkan. You can also download free A Whisker Away Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, A Whisker Away on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis A Whisker Away

Mio Sasaki je energična srednjoškolka koja dolazi iz rasturene porodice koju čine njen samopouzdan otac i previše uložena maćeha, čiji pokušaji povezivanja sa Miioom nailaze na dosadnost. Videvši Kento Hinode kao utočište od svih njenih ličnih problema, ona može ne pomaže sebi da natera svoju neobičnu demonstraciju ljubavi na svoju simpatiju.

Iako Miio nije u stanju da privuče Kentovu pažnju kao ona sama, ona uspeva uspevajući komunicirajući s njim u obliku bele mačke, koju Kento nadima nadimak “Tarou”. Ali Miio ubrzo shvata da Kentu ne može pomoći u raznim problemima ona čuje u svom obliku mačke i sada je uhvaćena između dva teška izbora: da li će nastaviti vezu s njim kao mačka ili će otkriti svoj identitet i rizikovati ono što imaju kako bi mu pomogla kao svom ljudskom ja?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat