Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 12 ljudi

11eyes

Watch full episodes 11eyes, download 11eyes english subbed, 11eyes eng sub, download 11eyes eng sub, stream 11eyes at Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
11eyes イレブンアイズ
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2009 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 12 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming 11eyes English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free 11eyes Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, 11eyes on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis 11eyes

Kada nebo postane crveno, mesec postane crn, a čudovišta počnu da lutaju ulicama, Satsuki Kakeru gubi šta da radi. Zajedno sa njegovim najboljom prijateljicom Jukom, pokušavaju da odgonetnu zašto su poslati u ovaj čudni svet, koji je naizgled prazan pored njih samih.

Međutim, kada se završi „Crvena noć“, Kakeru i Juka su verovali da je sve to bio san, sve dok se to ne ponovi i ne ostanu u opasnoj situaciji. U istoj nevolji upoznaju još četvoro: Kusakabe Misuzu, stručnu mačevaocu, Tačibanu Kukuri, čudnu nijemu devojku koja nevjerovatno liči na Kakeruovu pokojnu sestru Hiroharu Jukiko, živahnu mladu djevojku čija se ličnost vraća na hladnoću, kada joj naočare su uklonjeni, i Tajimu Takahisa, mladog pirokinetičara.

Dok se njih šestoro udružuju da bi preživeli i otkrili šta je taj misteriozni svet, stvari se polako okreću, jer se šest senki pojavljuje pred njima …

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga