Scaz

osnivač sajta

Scaz je vlasnik, odnosno osnivač velikog broja sajtova, kako balkanskih, tako i stranih. Neki od njegovih sajtova su anime streaming sajt AnimeBalkan, prvi i najbolji manga sajta na Balkanu, Mangasaprevodom kao i prva društvena mreža za anime i manga fanove, Otaku Balkan. Veliki je vizionar i svakodnevno svojim napornim radom i trudom pokušava da proširi anime i manga kulturu širom prostora Balkana. U bliskoj budućnosti od njega možete očekivati veliki broj zanimljivih projekata i sajtova.

Zer0Flamer

GLAVNI ADMIN

Zer0Flamer, na našem discord serveru još poznat kao PSN Alfa Ricardo, nam se pridružio početkom 2020. godine. Do sada je preveo veliki broj anime serija, odnosno anime epizoda. U jednom trenutku, odlučio je da se priključi dodavanju, održavanju plejera, kao i renderovanju i pregledanju epizoda, nakon čega je vremenom postao jedan od glavnih admina. Poseduje specifičan stil prevođenja iz razloga što voli da improvizuje i rečenice maksimalno prilagođava domaćim, svima poznatim izrazima, koje svakodnevno možemo čuti.

Almin Serif

ADMIN

AlminSerif je na sajt došao sa namerom da postane anime prevodilac, međutim, vremenom je počeo i da obavlja adminske dužnosti, odnosno dodaje, renderuje i slično. Iako je najnoviji član Anime Balkan Tima, za jako kratko vreme je svojim trudom i zalaganjem došao do visoke pozicije na kojoj je danas. Nije preterano aktivan u chatovima, ali je uvek voljan da svima pomogne.

Ognjen

ADMIN

Ognjen je prvi admin našeg anime sajta. U velikoj meri je doprineo u izgradnji ovoga sajta i pitanje je da li bi Anime Balkan danas bio ovako uspešan bez njega. Iako u poslednje vreme nije preterano aktivan, još uvek se povremeno trudi da pomogne najbolje što može. Voli da vodi dubokoumne konverzavije i svi se nadamo da će nastaviti da nas podržava i u budućim projektima.

LuffyHokage77

ADMIN

Luffy Hokage je u velikoj meri doprineo sajtu uploadanjem dužih šonen animea poput One Piece-a i Bleach-a čime nam je gotovo prepolovio posao. Pored adminskih dužnosti i pored velike količine obaveza, Luffy Hokage daje sve od sebe da redovno prevede nove epizode određenih anime serija. Veliki je ljubitelj Japanskih mačeva, katana, te mu je omiljeni lik Roronoa Zoro iz animea One Piece.

Aragami

PREVODILAC

Aragami nam se prvobitno pridružio na manga sajtu, preveo ogroman broj mangi, ali nakon određenog vremena, odlučio i da se oproba u prevođenju anime serija. Veliki je ljubitelj mangi i animea, zbog čega je njegov cilj da prevede što veći broj istih. Poznat je kao veliki šmeker i voli duboke razgovore sa devojkama. Uskoro planira ženidbu pa mu želimo sve najlepše u životu.

MayDone

PREVODILAC

MayDone je misteriozna osoba, i, uprkos tome što je član tima, ne znamo puno o njemu. Međutim, iako nije pretarano komunikativan, svakodnevno prevodi nove epizode, kako sezonskih, tako i nekih starijih animea. Nije ga strah da počinje dugačke serijale jer ih dovrši u jako kratkom roku. Uprkos brzini, ne manjka ni kvalitet samih prevoda, a od njega ćete uskoro moći da očekujete veliki broj iznenađenja.

Nikola

Marković

PREVODILAC

Nikola Marković, poznatiji kao Profesor, je prvi manga prevodilac sa najviše iskustva od svih nas. Kao profesor istorije u jednoj srednoj školi, Nikola ima veliko znanje koje uspešno prenosi u svoje visoko kvalitetne prevode istorijskih mangi poput Kingoma i Berserka. Kao i Ognjen, voli da priča o svakakvim temama i sigurni smo da od njega možete naučiti veliki broj stvari.

Dango

PREVODILAC

Dango nam se priključila početkom 2020. godine i jedna je od prvih manga prevodilaca našeg sajta. U svoje prevode ulaže mnogo truda. Gotovo uvek aktivnu je možete pronaći na AnimeBalkan/Mangasaprevodom chatu ili našem Discord Serveru, uvek je raspoložena za priču. Trenutno radi na prevodu popularnih manga naslova poput Black Clovera i The Promised Neverlanda.

Borko

PREVODILAC

Borko je manga prevodilac koji je u početku svoje prevode Boruto mange kačio na jednu Facebook grupu istog dana po izlasku u Japanu. Za naš sajt, pored Boruta, Borko prevodi neke, iako ne tako popularne, veoma kvalitetne mange poput mange “Solanin” i mnogih drugih..

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga